Over Mij

About

Mijn naam is Barbara Veer en vanuit een zakelijke achtergrond ben ik de afgelopen jaren bewust meer gaan leven vanuit ‘authenticiteit en innerlijke rust‘ en ben ik gaan werken vanuit ‘passie en zingeving‘. Dit is een mooie weg met vele uitdagingen, inzichten, her-ontdekkingen alsook vallen en weer opstaan.

Mijn inzichten en ervaringen zijn inmiddels waardevol gebleken voor anderen en maken onderdeel uit van mijn manier van coachen en begeleiden. De basis waarop ik je als ervaringsdeskundige verder op weg kan helpen is ook gevormd door mijn zakelijke achtergrond:

Jarenlang heb ik gewerkt als Personeel & Organisatie Adviseur & Loopbaanadviseur en heb ik mensen in verschillende posities en rollen mogen adviseren en begeleiden. Daarnaast heb ik een post HBO opleiding Professional Coach en begeleid ik nu zowel leidinggevenden als privé personen naar dagelijks meer innerlijke rust en een bewuster leven. Dit alles komt voort uit:

Meer ‘Authenticiteit’ & ‘Innerlijk Leiderschap’
Met andere woorden, meer jezelf zijn en in staat zijn om je eigen leven bewuster te ‘sturen’. 
Mijn visie is dat alles wat je hiervoor nodig hebt al in jezelf zit, dus mijn manier van coaching zal hierop gericht zijn. Alsook reik ik je tools aan, wat maakt dat je deze zelf kunt gaan inzetten en welke wij vervolgens samen kunnen evalueren.
Bewust worden is prachtig, het toepassen in de praktijk is vaak het meest uitdagend…

Hiertoe kan ik met je sparren over je werk- en privé omgeving, op verschillende niveaus en in verschillende situaties, en samen met je kijken hoe je de nieuwe inzichten en stappen verder kunt gaan integreren. 

Mijn doel is om jou innerlijk te versterken, zodat je tezamen met de aangereikte tools zelf je pad kunt gaan vervolgen, vanuit innerlijke leiding.

Kom… en begin je nieuwe pad vandaag nog! Je bent welkom!


Andere specialismen naast Authenticiteit, Bewustwording & Innerlijk Leiderschap: Hoog gevoeligheid, Anders Leren, Leiderschap, Teambuilding, Scheiding, Verlies & Zielsconnecties

Verder ben ik: Auteur van het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ en de verdieping hierop RE-CONNECT‘. Alsook: Founder van HSP Coach

Mijn Activiteiten

Mijn activiteiten zijn in 3 pilaren onder te verdelen en hebben allen raakvlakken met elkaar:

Auteur van het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’

www.halloikbengwen.nl

Founder van HSP-Coach

www.hsp-coach.nl

Coaching voor Jong & Oud en Professionals

www.coachingbybarbara.nl

founder

Met dit boek en deze missie als mooie basis, is HSP Coach voort gekomen. Een mooie onderdeel van deze missie met als doel:

Meer bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige jongeren in Nederland, op scholen, voor leerkrachten, ouders en andere begeleiders van jongeren en hierbij gelijktijdig (professionele) begeleiders van jongeren te versterken in hun 'rol'.

Alsook begeleiding van volwassenen op het gebied van Hoog gevoeligheid & Anders leren.

HSP Coach

Andere activiteiten

interview via : https://www.zobegaafd.nl/boek-hallo-ik-ben-gwen/

HSP Congres 2018 - Workshop verzorgen 'HSP in de klas, het mag er zijn'

foto-website-2.jpg

Peter de Harder met Gwen & het boek 'Hallo, ik ben Gwen'

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik