Over Mij

Mijn Activiteiten

Mijn activiteiten zijn in 3 pilaren onder te verdelen en hebben allen raakvlakken met elkaar:

Auteur van het boek 'Hallo, ik ben Gwen'

Voor (hoog) gevoelige en anders lerende jongeren, professionals en iedereen die zich weer wilt (her)verbinden met de innerlijke kern (Jong & Oud)
Lees meer

Founder van de 'Hallo, ik ben Gwen Academie'

Met als doel: "Meer bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige jongeren in Nederland" en HSP in het algemeen
Lees meer

Coaching voor Jong & Oud en Professionals

Lees Meer

Mijn Visie

In deze video podcast ben ik in gesprek met youtuber, producent en filmmaker Peter de Harder 'Petrus' over o.a. hoog gevoeligheid, anders leren, school- en werkleven, pad van bewustwording en je innerlijke kern. Dit is tevens mijn visie op basis waarop ik mensen begeleid en coach.

About

Mijn naam is Barbara Veer en vanuit een zakelijke achtergrond heb ik de afgelopen jaren de overstap gemaakt naar meer zingeving. 

Dit paste bij mijn pad van Bewustwording. En vanaf dat moment geniet ik nog elke dag van een meer gebalanceerd leven vanuit innerlijke rust.

Hetgeen ik nu doe voelt niet meer als ‘werk’, maar komt voort uit passie, wat mij dagelijks alleen maar extra energie geeft.

Dat wens ik jou ook toe!

Vanuit mijn achtergrond als Professional Coach en Ervaringsdeskundige op het gebied van Hooggevoeligheid, ben ik begonnen met het schrijven van een boek vóór (hoog) gevoelige jongeren (in plaats van over). Met als doel om jongeren van deze generatie innerlijk te versterken.

Dit boek blijkt een succes en is inmiddels omarmd door Jong & Oud. Juist ook door ouders, professionals en andere begeleiders van jongeren. Want de essentie van het boek is het ‘innerlijke kind’ en ‘thuiskomen bij jezelf’.

Het boek heet ‘Hallo, ik ben Gwen’

Met dit boek als mooie basis, is op initiatief van diverse professionals, die al jarenlang met jongeren werken, de ‘Hallo, ik ben Gwen Academie’ opgericht. Een mooi avontuur met als doel:

Meer Bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige jongeren in Nederland. Op scholen, voor leerkrachten, ouders en andere begeleiders van jongeren. En hierbij gelijktijdig (professionele) begeleiders van jongeren te versterken in hun ‘rol’.

Verder is mijn achtergrond & opleiding en jarenlange ervaring: HRM Management

Je kunt niet meer dan jezelf worden, je kunt wel meer jezelf worden