Ouders/Begeleiders Coaching

Jongeren begeleiden binnen deze maatschappij valt niet altijd mee. Je hebt, buiten je eigen visie en verwachtingen, te maken met school- en prestatiesystemen en niet elke jongere kan hieraan voldoen. Niet omdat ze niet intelligent genoeg zijn, maar steeds vaker omdat de aangeboden methodes niet aansluiten op hun belevingswereld en niet passen bij de talenten die zij zelf willen ontplooien.

En als er begeleidende zorg van buitenaf komt, dan wil dat niet zeggen dat dit ook altijd gelijk de juiste is. Er zijn zoveel verschillende methodes en visies en een jongere kan het vertrouwen in extra ondersteuning volledig kwijt raken en juist blokkeren.

Daarnaast speelt ‘social media’ steeds vaker mee in het zelfbeeld en gedrag van jongeren.

Wil je als ouder/begeleider een steuntje in de rug bij de opvoeding en hen beter leren begrijpen?

Ik help je hier graag bij!

Hoe?

Door samen te sparren over de situatie en nieuwe wegen en mogelijkheden te onderzoeken. 

Daarnaast geloof ik in het persoonlijk versterken van de ouders/begeleiders zelf, waardoor zij ook mondiger en daadkrachtiger naar buiten toe worden. Om de nieuwe wegen in gang te kunnen zetten.

Dit lijkt misschien heel moeilijk, maar dat is het niet, want alles wat je hiervoor nodig hebt zit al in jezelf. Je hoeft niet langer in de buitenwereld te zoeken naar de oplossing en gewoon je eigen intuïtie gaan leren vertrouwen en versterken.

Daarnaast, niet onbelangrijk, zitten veel antwoorden al in de jongeren zelf besloten. De uitkomst en het succes van bovenstaand gegeven vraagt samenwerking en gelijkwaardig overleg met de jongere zelf. Daardoor voelt hij/zij zich meer ‘gezien’ en creëer je draagvlak bij beslissingen.

Daarbij kan ik je persoonlijke begeleiden en coachen bij het bovenstaande, alsook om te sparren over de nieuwe wegen en mogelijkheden die (wel) te bewandelen zijn. 

Nieuwsgierig?

Ga eens met mij in gesprek : )

Ik adviseer je daarbij om ook het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ mee te bestellen, waarin het bovenstaande al wordt uitgelegd, zodat je deze voorafgaand aan ons gesprek kunt lezen.

En als je dit gesprek via onderstaande button boekt, dan mag je het ebook met korting erbij bestellen (normaal € 11,99 via de website te bestellen)

Wacht niet langer en ga het gesprek aan, dan kom je weer in je persoonlijke kracht en voelt alles een stuk lichter aan.

Inner Treatments

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik