Levenspad Coaching

Als je bemerkt, dat je innerlijke beleving ten aanzien van privé en/of werk aan het veranderen is, dan bevind je je op het pad van bewustwording.
Dit kan een heel mooi en vooral ook een uitdagend pad zijn. Toch is dit het enige pad, dat je mag volgen op weg naar meer verbinding met jezelf.

Zoek je begeleiding op je pad van Bewustwording op weg naar meer Authenticiteit, bij een burn-out, na scheiding, na het vinden van je (ziels)liefde of gewoon meer kracht en innerlijke rust?

Dan is het fijn als je met een professionele coach kunt sparren, die dit zelf ook heeft ervaren en verder heeft uitgewerkt. 

Met deze achtergrond en intuïtie help ik je graag. Het doel van mijn begeleiding is om meer bewustwording te creëren ten aanzien van jezelf, je gevoelens en gedachten. Alsook ten aanzien van het gedrag, dat je inzet als reactie op dat van anderen (omgeving). Waardoor je vanuit innerlijke kracht, natuurlijker gedrag kan gaan laten zien. Dit gedrag past beter bij jezelf, waardoor je meer innerlijke rust zal gaan ervaren en (her)nieuw(de) keuzes kan gaan maken . 

Innerlijke rust is voor iedereen toegankelijk, omdat alles wat je nodig hebt tenslotte al in jezelf zit

Hoe?

Mijn manier van coachen is er op gericht om jou van binnenuit te versterken, waardoor je minder afhankelijk wordt van de buitenwereld, door:

dicht bij jezelf te blijven en keuzes te maken die daarbij passen

Het lijkt misschien heel moeilijk, maar dat is het niet, want alles wat je hiervoor nodig hebt zit al in jezelf. Je hoeft niet langer in de buitenwereld te zoeken naar de oplossing en gewoon je eigen intuïtie gaan leren vertrouwen en versterken.

De sleutel is:

eerst jezelf zien, voordat je de ander kunt zien.

Gecombineerd met mijn zakelijke achtergrond kan ik je begeleiden en coachen bij het bovenstaande in combinatie met je werkende leven. Samen kunnen wij sparren over de nieuwe wegen en mogelijkheden die (wel) te bewandelen zijn. 

Als coach en ervaringsdeskundige help ik je graag bij jouw pad.

Nieuwsgierig?

Ga eens met mij in gesprek : )

Ik adviseer je daarbij om ook het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ mee te bestellen, waarin het bovenstaande al wordt uitgelegd, zodat je deze voorafgaand aan ons gesprek kunt lezen.

Wacht niet langer en ga het gesprek aan, dan kom je weer in je persoonlijke kracht en voelt alles een stuk lichter aan.

Klik hier om naar het aanbod te gaan.

Kijk ook eens bij de optie ‘RE-CONNECT‘, als basis op je Levenspad:

Naast het begeleiden van Professionals, Managers en Volwassenen kan je mij ook vragen voor groepsprocessen of voor het bijwonen van bijeenkomsten. De tarieven hiervoor zijn op aanvraag via info@coachingbybarbara.nl

Inner Treatments

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik