Jongeren Coaching

Het is niet altijd makkelijk om te blijven ‘stralen’ binnen deze maatschappij, die vol zit van verwachtingen en (prestatie)systemen waarbinnen je wordt geacht ’te voldoen’ en mee te doen.

School en de (directe) omgeving kunnen een enorme uitdaging voor je zijn, zeker als je bezig bent met opgroeien en probeert je eigen weg te vinden. Gelukkig is er een manier om jezelf hierin te versterken, namelijk: 

Door dicht bij jezelf te blijven en keuzes te maken die daarbij passen

 

Hoe?

Het lijkt misschien heel moeilijk, maar dat is het niet, want alles wat je hiervoor nodig hebt zit al in jezelf. Hoe fijn is dat? Je hoeft niet langer in de buitenwereld te zoeken naar de oplossing. En als je jezelf eenmaal weer gevonden hebt, dan heb je je eigen innerlijke TOMTOM voor het leven.

Nieuwsgierig?

Ga eens met mij in gesprek : )

Ik adviseer je daarbij om ook het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ mee te bestellen, waarin het bovenstaande al wordt uitgelegd, zodat je deze voorafgaand aan ons gesprek kunt lezen.

Wacht niet langer en ga het gesprek aan, dan kom je weer in je persoonlijke kracht en voelt alles een stuk lichter aan.

Klik hier om naar het aanbod te gaan.

Inner Treatments

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik