Over mij

Mijn naam is Barbara Veer

Vanuit een zakelijke achtergrond heb ik de afgelopen jaren een overstap gemaakt naar meer zingeving. Dit paste bij mijn pad van Bewustwording. En vanaf dat moment, geniet ik nog elke dag van een meer gebalanceerd leven vanuit innerlijk rust.

Hetgeen ik nu doe voelt niet meer als 'werk', maar komt voort uit passie, wat mij dagelijks alleen maar extra energie geeft.

Dit wens ik iedereen toe!


 

Vanuit mijn achtergrond als Professional Coach en Ervaringsdeskundige op het gebied van Hooggevoeligheid, ben ik begonnen met het schrijven van een boek vóór (hoog) gevoelige kinderen (in plaats van over). Met als doel om kinderen van deze generatie innerlijk te versterken.

Dit boek blijkt een succes en is inmiddels omarmd door jong en oud. Juist ook door ouders, professionals en andere begeleiders van kinderen. Want de essentie van het boek is het 'innerlijke kind' en 'thuiskomen bij jezelf'. 

Het boek heet 'Hallo, ik ben Gwen'


 

Met dit boek als mooie basis, is op initiatief van diverse professionals, die al jarenlang  met kinderen werken, de 'Hallo, ik ben Gwen Academie' voort gekomen. Een mooi avontuur met als doel:

 

Meer bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige kinderen in Nederland, op scholen, voor leerkrachten, ouders en andere begeleiders van kinderen en hierbij gelijktijdig (professionele) begeleiders van kinderen te versterken in hun 'rol'. 


 

Daarnaast schrijf ik belangeloos voor o.a. de online magazines Nieuwetijdskind.com, De Leukste Kinderen.nl en Inspirerend Leven.nl

De reden, dat ik dit doe, is om nog meer bewustwording te verspreiden onder begeleiders van kinderen,  over (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen.

Dit alles om met elkaar nieuwe randvoorwaarden te creëren, waarbinnen kinderen zichzelf kunnen zijn en keuzes vanuit het hart mogen gaan maken.

Alle artikelen vind je op www.halloikbengwen.nl

 


 

Ook kan je mij vragen voor voorlichtingen, lezingen, individuele of groepsprocessen of voor het bijwonen van bijeenkomsten. De tarieven hiervoor zijn op aanvraag via info@coachingbybarbara.nl

 


 

Vanuit mijn  persoonlijke expertise kan ik begeleiding bieden aan:

 Managers & Professionals

 Volwassenen, Ouders & Begeleiders van Kinderen

 (Hoog) gevoelige Kinderen